Tietoja yrityksestämme

Laadukkaita ja yksinkertaisia ratkaisuja

Tavoitteenamme on yksinkertaisen ja toimivan ratkaisun löytäminen

Yrityksemme on toiminut vuodesta 1987 lähtien

Yrityksemme alkuperäisenä toiminta-ajatuksena oli tuottaa informaatiota yritysten ja niiden sidosryhmien käyttöön kehittämällä erilaisia malleja yritysten analysointiin, konsultoimalla yrityksiä, osallistumalla koulutustilaisuuksiin sekä toimittamalla ja kustantamalla laskentatoimen ja muidenkin alojen oppimateriaalia.

Yrityksemme on tänään erilainen kuin toimintansa alkuaikoina, sillä asiakkaidemme tarpeet ovat muuttuneet. Tarjoamme nyt ajankohtaisia palveluja, esimerkiksi konsepteja asiakastyytyväisyyden mittaamiseen ja kotisivun laatimiseen. Yrityksen kannattavuuden ja rahoitusriskin arviointi on yhä yrityksen keskiössä. Erityisesti keskitymme aivan pienten ja perustettavien yritysten palvelemiseen.

Numerot puhuvat puolestaan!

0
Tuotteita
0
Yritystoiminnan vuosia
0
Valmiita projekteja

Laadukkuus ja yksinkertaisuus tulevat yrityksessämme ensimmäisinä

Uusia ratkaisuja

Yrityksemme kehittää uusia ja luovia ratkaisuja pienyritysten ongelmien ratkaisemiseen. Tavoitteenamme on luoda toimivia ja yksinkertaisia ratkaisuja edullisesti asiakkaidemme käyttöön.

Laadukkaita tuotteita

Yrityksemme tuotteet ovat laadukkaita, mutta samalla yksinkertaisia ja helppokäyttöisiä. Laadukkaat tuotteemme täyttävät asiakkaidemme toiveet edulliseen hintaan.

Me luomme toimivia ratkaisuja pienille yrityksille