Tuotteemme

Tuotteita juuri sinun yrityksesi tarpeisiin!

Asiakastyytyväisyyskysely

Tarjoamme pienille yrityksille valmista ja yksinkertaista konseptia asiakastyytyväisyyskyselyyn. Räätälöimme sinulle helposti vastattavan ja tarpeitasi vastaavan asiakastyytyväisyyskyselyn. Kehitämme myös muita kyselykonsepteja, kuten konseptin aloittavan yrityksen markkinatutkimukseen.

Kannattavuusarviointi

Yrityksemme kehittää erilaisia helppokäyttöisiä malleja, joiden avulla voit analysoida oman toimivan tai perusteilla olevan pienyrityksesi kannattavuutta edullisesti. Kehitämme luotettavia malleja myös tilinpäätösten ja riskien analysointiin.

Kotisivupalvelu

Tarjoamme pienille yrityksille helppoa ja edullista valmista konseptia kotisivun luomiseen. Palvelumme ideana on välttää monimutkaisia ja kalliita sovellutuksia ja tarjota pienelle yritykselle edullinen ja yksinkertainen ratkaisu. Tavoitteenamme on, että asiakkaasi näkevät yrityksesi juuri sellaisena kuin haluat.

Tietomateriaalituotanto

Laadimme pienyritysten käyttöön helppokäyttöistä tietomateriaalia, joita voit hyödyntää pienen yrityksesi kehittämisessä. Kustannamme myös tietokirjoja, jotka olemme itse kirjoittaneet.

Kysyttävää tuotteista? Ota yhteyttä meihin!